Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ «βοήθεια» του Σπύρου Μπιμπίλα – Έτσι συγκεντρώθηκαν οι 20.000 ευρώ για...

Η «βοήθεια» του Σπύρου Μπιμπίλα – Έτσι συγκεντρώθηκαν οι 20.000 ευρώ για την εγγύηση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα η αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο» ανέφερε αρχικά ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο ποινικολόγος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, καθώς «βοήθησε» με τον τρόπο του. «Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που επικοινώνησε με την Ελπίδα Νίνου και της είπε για ένα ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ, το οποίο προέρχεται από πνευματικά δικαιώματα. Και αυτό το ποσό, πράγματι εισπράχθηκε και συνέβαλε κι αυτό στο να συγκεντρωθούν οι 20.000 ευρώ που είναι το ποσό της εγγυοδοσίας» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Σπύρος Μπιμπίλας, διευκρίνισε: «Είναι λάθος η έκφραση. Δε βοήθησα για να βρεθούν χρήματα. Τα χρήματα αυτά υπήρχαν και ο δικαιούχος θα έπρεπε να τα πάρει».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα