Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» σε κεντρικό δρόμο (ΦΩΤΟ)

Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» σε κεντρικό δρόμο (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» προκάλεσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ένας ηλικιωμένος οδηγός αυτοκινήτου στην Ξάνθη, στην περιοχή έξω από το Δημοτικό Αμφιθέατρο, δίπλα στη Δημοτική Αγορά.

Ο οδηγός πάρκαρε το όχημά του έξω από το Αμφιθέατρο ωστόσο με το μπροστινό τμήμα αυτού να προεξέχει, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η διέλευση λεωφορείου.

Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» στο Αμφιθέατρο [ΦΩΤΟ]

Αποτέλεσμα αυτού του «ανορθόδοξου» παρκαρίσματος ήταν να σκαλώσει στο σημείο ένα αστικό λεωφορείο, ενώ από πίσω του βρισκόταν και ένα δεύτερο λεωφορείο. Ο οδηγός του αστικού παρά τις προσπάθειες του δεν μπορούσε να διέλθει από το σημείο, μίας και το όχημα του ηλικιωμένου άνδρα ήταν εντελώς λάθος παρκαρισμένο.

Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» στο Αμφιθέατρο [ΦΩΤΟ]

Μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργήθηκε μία τεράστια ουρά οχημάτων, ενώ παρά τις κόρνες και τις αναζητήσεις ο οδηγός δεν εμφανιζόταν. Το «κομφούζιο» διήρκησε για αρκετά λεπτά, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία με δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να καταφτάνουν, αφαιρώντας τις πινακίδες του οχήματος και βεβαιώνοντας τις σχετικές παραβάσεις.

Ηλικιωμένος οδηγός προκάλεσε «κομφούζιο» στο Αμφιθέατρο [ΦΩΤΟ]

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή εμφανίστηκε και ο ηλικιωμένος οδηγός του παρκαρισμένου οχήματος που επιχείρησε να δικαιολογήσει την απουσία του.

Είναι γεγονός πως αντίστοιχα φαινόμενα καταγράφονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στην Ξάνθη, και δη σε ώρες αιχμής, προκαλώντας αναστάτωση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, εκνευρισμό αλλά και απογοήτευση για την εικόνα που παρουσιάζει το αστικό κέντρο.

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα