Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΖευγάρι πλακώθηκε στο ξύλο και η γυναίκα πέταξε στον άνδρα ολόκληρο ανεμιστήρα

Ζευγάρι πλακώθηκε στο ξύλο και η γυναίκα πέταξε στον άνδρα ολόκληρο ανεμιστήρα

O Βόλος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν σε σπίτι ζευγαριού. Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίζει να προβληματίζει τις Αρχές, που βλέπουν τις καταγγελίες και τα περιστατικά να πληθαίνουν…

Η ενδοοικογενειακή βία τους έστειλε στο Αυτόφωρο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και ο Βόλος συζητάει από χθες την καταδικαστική απόφαση και για τους δύο. Το ζευγάρι πλακώθηκε και τα πράγματα στο σπίτι που έμεναν ξέφυγαν. Με τη γυναίκα να πετάει κάποια στιγμή ανεμιστήρα και να τραυματίζει στο χέρι, τον σύζυγό της.

Αντιμέτωποι με ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθαν οι δικαστές του Βόλου χθες Πέμπτη 25 Αυγούστου. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε μία γυναίκα 32 ετών για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη και τον 60χρονο σύζυγό της για εξύβριση και απειλή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που επικαλείται το thenewspaper.gr σε καυγά που προηγήθηκε  ανταλλάχθηκαν ύβρεις και απειλές, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα πέταξε προς το μέρος του συζύγου της τον ανεμιστήρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο χέρι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα