Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕρέτρια Έυβοιας: Γονείς βρήκαν αναίσθητο από την ζέστη τον γιο τους στο...

Ερέτρια Έυβοιας: Γονείς βρήκαν αναίσθητο από την ζέστη τον γιο τους στο αυτοκίνητό

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου στην Ερέτρια Εύβοιας, με έναν 23χρονο με αυτισμό και νευροψυχολογική διαταραχή να χάνει τις αισθήσεις του, έχοντας μείνει κλεισμένος στο αυτοκίνητο της οικογένειας υπό συνθήκες καύσωνα.

Πρόκειται για μια οικογένεια με καταγωγή από την Αλβανία, με τους γονείς 56 ετών ο πατέρας και 48 ετών αντίστοιχα η μητέρα, του 23χρονου με αυτισμό–με νοητική υστέρηση, να τον εντοπίζουν στις 12:0 το μεσημέρι κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητό τους που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο έξω από το σπίτι τους, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από την πολύωρη παραμονή του στην ζέστη, χωρίς να γίνει αντιληπτός εγκαίρως. Στην συνέχεια γονείς μετέφεραν το παιδί τους με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε χθες αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ο άτυχος 23χρονος διεκομίσθη εκεί, χωρίς επίπεδο συνείδησης, μετά από την πολύωρη αναμονή σε αυτοκίνητο και κάτω από υψηλές θερμοκρασίες. Οι γονείς του συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για Έκθεση σε βάρος του γιου τους, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Από στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής του άτυχου 23χρονου.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα