Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπιχειρηματίας ζήτησε πίσω από εργαζόμενη το επίδομα αδείας

Επιχειρηματίας ζήτησε πίσω από εργαζόμενη το επίδομα αδείας

Εργοδοτική αυθαιρεσία από επιχειρηματία στην Πάρο – Ζήτησε πίσω από εργαζόμενη το επίδομα αδείας – Τι καταγγέλλει η νεαρή
Μία ακόμα καταγγελία για εργοδοτική αυθαιρεσία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Πάρο. Συγκεκριμένα, νεαρή εργαζόμενη κατήγγειλε ότι επιχειρηματίας τής ζήτησε πίσω το δώρο αδείας.

Η καταγγέλλουσα μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχαμε δώσει ραντεβού με την επιχειρηματία στην τράπεζα για να καταβάλλει τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ο κ. Χότζογλου μου είπε αμέσως μόλις βγω από την τράπεζα να μην της δώσω πίσω τα χρήματα όπως μου είχε ζητήσει, αλλά να τον καλέσω στο τηλέφωνο».

Η νεαρή εργαζόμενη συνέχισε: «Αμέσως μετά από αυτό το τηλέφωνο δεν μου τα ζήτησε πίσω τα χρήματα, ένα ποσό που άγγιζε τα 900 ευρώ».

Η εργαζόμενη ανέφερε πως δεν μπορούσε η ίδια να αντιδράσει σε αυτό, καθώς όπως είπε «είμαι σε ένα ξένο μέρος μόνη μου, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να μου συμβεί».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων για το περιστατικό αναφέροντας πως «η συγκεκριμένη επιχειρηματίας είναι γνωστή γιατί δεν δίνει ποτέ ούτε επιδόματα ούτε δώρα».

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν έχουν έρθει στο φως καταγγελίες εργαζομένων, καθώς εργοδότες ζητούν αυθαίρετα και παράνομα πίσω το επίδομα αδείας και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, ακόμα και με την απειλή ή τη χρήση βίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα