Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπιστροφή στη φυλακή για άνδρα ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και κλοπή

Επιστροφή στη φυλακή για άνδρα ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και κλοπή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί ένας Έλληνας ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και κλοπή που είχε διαπράξει στην Πάτρα, ωστόσο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αναίρεσε την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή και εξέδωσε βούλευμα με το οποίο διέτασσε την σύλληψή του.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε το Σάββατο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή για την προσωρινή του κράτηση, σε εκτέλεση του βουλεύματος που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Νέες συλλήψεις φυγόποινων

Δυο φυγόποινους συνέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες στο Αίγιο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγιαλείας.

Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για απόπειρα κλοπής και, το ίδιο βράδυ, συνελήφθη ακόμη ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών για κλοπή.

Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 38χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο φυγόποινος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα