Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας

Στη χώρα μας μεταφέρεται η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη με τους 6 νεκρούς και τους 81 τραυματίες.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας της τραυματία και σε συνεννόηση με το Προξενείο θα μεταφερθεί στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό, η Ελληνίδα τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Οι προξενικές αρχές παρέχουν κάθε δυνατή αρωγή.

Μιλώντας στο Mega  η μητέρα της κοπέλας είπε:«Το παιδί μου είναι στο νοσοκομείο με θραύσμα στο πόδι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι καλά, απλά τώρα μου είπε ο πρόξενος ότι το θραύσμα είναι μέσα, δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί και στην Τουρκία δεν ξέρω αν οι γιατροί είναι καλοί»Είχε πάει ταξίδι και στα 6 μέτρα έσκασε η βόμβα, ήταν από τους πολύ τυχερούς γιατί διαμελίστηκαν μου είπε άτομα. Είναι σοκαρισμένη. Μου είπε ‘μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμένα’. Κοίταζε το κεφάλι να μην έχει χτυπήσει και είδε το πόδι της ανέβλυζε αίμα και πύον»Έχασε πάρα πολύ αίμα. Είναι πάρα πολλά τα άτομα που τραυματίστηκαν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα