Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: «Τσάκωσαν» την Έφη να κλέβει μέσα στη φυλακή -...

Επίθεση με βιτριόλι: «Τσάκωσαν» την Έφη να κλέβει μέσα στη φυλακή – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας

Τους χαρακτηρισμούς της αδίστακτης, της ψυχρής και της προκλητικής που ακούγονται για την Έφη Κακαράντζουλα ήρθε να επιβεβαιώσει η αποκάλυψη που έκανε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες πριν από την έκδοση της απόφασης για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο Απόστολος Λύτρας, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι που είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, έχει ήδη υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 37χρονη εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή της ρούχα που δεν άνηκαν σε εκείνη αλλά σε άλλη κρατούμενη.

Υπενθυμίζεται πως και η συγκρατούμενη της 37χρονης, Βάσω Αραμπατζή, είχε υποστηρίζει ότι η Έφη Κακαράντζουλα έχει αλαζονική, άκρως προκλητική και υπεροπτική συμπεριφορά προς τις υπόλοιπες κρατούμενες, ενώ είχε δηλώσει πως σταμάτησε να εργάζεται στην υπηρεσία της φυλακής και να μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες. «Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι. Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, της έλεγες καλημέρα και δεν σου απαντούσε. Μας απειλούσε με τον Κεχαγιόγλου. Υποτιμούσε τις μπάμιες ενώ ο κόσμος στη φυλακή πεινάει» είχε σημειώσει.

Ξάδερφος Εφης: «Ηταν ικανή για όλα»
«Πιστεύω ότι η Έφη δεν έχει μετανιώσει. Ήταν ικανή για όλα» δήλωσε ο ξάδερφος της Εφης Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον ξάδερφό της, η 37χρονη είναι σκληρή και δεν ενδιαφέρεται για τους άλλους.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή, όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη», ανέφερε πρώτος ξάδερφος της, μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Μόλις έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου… Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δεν ζητούσε συγγνώμη, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας».

Στο ερώτημα αν η Εφη Κακαράντζουλα ήταν ικανή να επιτεθεί και στον 40χρονο Νώντα, ο ίδιος απάντησε: «Οπως πήγε, ικανή για όλα ήταν. Πήγε, έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Οι γονείς της έχουν πάθει σοκ. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδερφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Εχει κλειστεί στον εαυτό του, δεν μιλάει, έχει πάθει σοκ».

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της αγόρευσης, η Κακαράντζουλα κατέθεσε αίτημα αποχώρησης από την αίθουσα, κάτι που βέβαια δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό, χωρίς να υφίσταται προφανής λόγος υγείας, με αποτέλεσμα να απορριφθεί από την έδρα.

Ιωάννα: «Ευγνωμονώ τη Δικαιοσύνη που μου δίνει κουράγιο για τον ισόβιο Γολγοθά μου»
Με θερμά λόγια για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης εκφράστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε δήλωσή της μετά την αγόρευση του εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε λόγο για «κουράγιο» που παίρνει από τη στάση αυτή για να αντιμετωπίσει τον ισόβιο Γολγοθά που περνάει.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα στάση της δικαιοσύνης που μου δίνει πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που με έχει υποβάλλει η Έφη Κακαράντζουλα» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα