Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σήμερα  συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί και να περιγράψει ενώπιον του δικαστηρίου τα όσα μαρτυρικά βίωσε και βιώνει από το πρωινό της 20ης Μαΐου 2020 που η κατηγορουμένη της έστησε ενέδρα περιλούζοντάς τη με καυστικό υγρό το οποίο της προκάλεσε σοβαρότατα εγκαύματα, μετατρέποντας τη ζωή της σε ένα καθημερινό Γολγοθά.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή γιατί θα πρέπει να ξαναβιώσει όσα πέρασε» είπε στην ΕΡΤ ο δήλωσε ο συνήγορος του θύματος Απόστολος Λύτρας επισημαίνοντας «έχει επικεντρωθεί σε πράγματα που ουσιαστικά αφορούν στο να μπορέσει να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Εκεί έχει ρίξει όλες τις δυνάμεις».

Ερωτηθείς για το εάν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση των ΜΜΕ και του κόσμου, ο ίδιος απάντησε ότι ο μόνος λόγος που η Ιωάννα θα παραστεί στη δίκη είναι γιατί ζητά ηθική δικαίωση.

«Η Ιωάννα θα είναι στο δικαστήριο και θα περιμένει την κατηγορούμενη, η οποία έχει νόμιμο δικαίωμα να μην παραστεί. Η Ιωάννα θέλει να την δει για να την ρωτήσει το «γιατί;» έγιναν όλα αυτά», δήλωσε ο κ. Λύτρας. Την ίδια ώρα οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την Ιωάννα επιμένουν στα πολλά κενά της υπόθεσης καθώς μπορεί να υπάρχει συνεργός που να κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι που δεν έχουν καταθέσει πουθενά μέχρι στιγμής. Εμείς θα ζητήσουμε να καταθέσουν γιατί η κατηγορούμενη επιχείρησε να μιλήσει με αυτόν μετά την επίθεση. Όπως έχει ακουστεί από τον δικηγόρο του μάρτυρα, η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να της προμηθεύσει βιτριόλι. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που κυκλοφορούν ελεύθεροι και έχουν συνέργεια στο συγκεκριμένο έγκλημα» είπε ο κ. Λύτρας στην ΕΡΤ.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα