Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Αύριο η πρόταση του εισαγγελέα για τη δράστρια

Επίθεση με βιτριόλι: Αύριο η πρόταση του εισαγγελέα για τη δράστρια

Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η αποδεικτική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και αύριο θα έχουμε την πρόταση του Εισαγγελέα επί της ενοχής, καθώς η κατηγορούμενη έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της, ωστόσο αρνείται ότι ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας.

Πιθανότατα, το δικαστήριο, που έχει πραγματοποιήσει άλλες 3 συνεδριάσεις, δε θα εκδώσει την απόφαση αύριο.

Το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης λήγει αρχές Δεκεμβρίου, και το δικαστήριο έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την έκδοση της τελικής απόφασης.

Τα επόμενα στάδια της δίκης

Όποια απόφαση πλην της ανθρωποκτονίας θα είναι άδικη

«Αν όχι αύριο, στην επόμενη δικάσιμο, υποθέτω ότι θα τελειώσει αυτή η δίκη και θα επέλθει η κάθαρση για όλη αυτή την ιστορία», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της Ιωάννας.

«Δεν έχει μείνει σε κάποιον αμφιβολία ότι η Ιωάννα ζει από θαύμα. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση πλην της απόφασης ανθρωποκτονίας θα είναι άδικη. Ευελπιστώ ότι το δικαστήριο θα επιβάλλει την ποινή που αρμόζει στην δράστιδα, κυρίως θα δημιουργηθεί νομολογία» δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

«Με την απόφαση αυτή που θα βγει θα πρέπει να αποφευχθούν τυχόν μιμητές. Ελπίζω ότι θα αντιμετωπιστεί στη σωστή της διάσταση», πρόσθεσε.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα