Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Αύριο η κρίσιμη απολογία της Έφης Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Αύριο η κρίσιμη απολογία της Έφης Κακαράντζουλα

Αύριο θα καταθέσει η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις. Παρών στο δικαστήριο θα είναι και η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από την κατηγορούμενη τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη, θα αναφερθεί (ή τουλάχιστον θα ερωτηθεί) στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αν είχε συνεργούς και στην σχέση της με τον 40χρονο. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του STAR,θα ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Θα ζητήσει συγγνώμη, αν και γνωρίζει ότι η πράξη της δεν είναι αποδεκτή. Θα υποστηρίξει επίσης ότι εφοδιάστηκε το βιτριόλι από το εμπόριο αλλά δεν θα αποκαλύψει τον προμηθευτή και θα πει πως δεν είχε συνεργούς.

Παράλληλα, θα ισχυριστεί ότι έκανε 48 αναζητήσεις για δηλητήρια και όπλα για τον εαυτό της και όχι για το πώς θα αποτελειώσει το θύμα της, ενώ θα τονίσει δεν επιχείρησε ποτέ να πάει στο νοσοκομείο. Ενώπιον των δικαστών και ενόρκων θα πει ότι η ποσότητα από το βιτριόλι που έριξε στην Ιωάννα ήταν ένα ποτήρι του νερού και όχι δύο λίτρα, ότι το έριξε από πλάγια με σκοπό να την τραυματίσει, όπως δηλώνει από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό η κατηγορούμενη έχει πλέον ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα της φυλακής, ενώ εκτός από τους δικηγόρους της (με τους οποίους προετοιμάζουν το έδαφος της απολογίας της) δέχεται και επισκέψεις από συγγενείς με τον αδερφό της να είναι αυτός που την επισκέφθηκε τελευταίος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα