Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με Βιτριόλι: Ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας -Αυτός είναι ο συνεργός

Επίθεση με Βιτριόλι: Ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας -Αυτός είναι ο συνεργός

Αύριο θα συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, την ώρα που ακόμη παραμένει άγνωστο το αν η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί τελικά στο δικαστήριο. Οι ελπίδες, ωστόσο, να αντιμετωπίσει την Ιωάννα είναι μάλλον μηδαμινές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ψυχολογική της κατάσταση δεν της το επιτρέπει.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κύριος Λύτρας εκτίμησε ότι η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας της: «Η Ιωάννα θα είναι στο δικαστήριο και θα περιμένει την κατηγορούμενη, η οποία έχει νόμιμο δικαίωμα να μην παραστεί. Η Ιωάννα θέλει να την δει για να την ρωτήσει το «γιατί;».

Σε ό,τι αφορά τον 40χρονο άνδρα που φέρεται ως το πρόσωπο που «πυροδότησε» τις κινήσεις της κατηγορούμενης, ο συνήγορος της Ιωάννας διευκρίνισε πως έχει κληθεί στο δικαστήριο και θα καταθέσει. «Η Ιωάννα δεν τον ξέρει καν τον άνθρωπο. Η Ιωάννα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κατηγορούμενη για το πρόσωπο αυτό και από εκεί άρχισαν όλα», υπογράμμισε.

Ο κ. Λύτρας μίλησε, ακόμη, και για τον άντρα τον οποίο κατηγορούμενη «πήρε πέντε φορές τηλέφωνο, αμέσως μετά το έγκλημα». «Είναι καταγεγραμμένες οι κλήσεις. Ξέρουμε ποιος είναι και ακόμη δεν έχει καταθέσει», υπογράμμισε. «Μας σηκώθηκε η τρίχα με όσα είπε ο συνήγορος αυτού του άνδρα: ειπώθηκε ότι η κατηγορούμενη του ζητούσε να την προμηθεύσει με βιτριόλι, του ζητούσε να την παρακολουθήσει, του έλεγε “θέλω να την βγάλω από την μέση” και αυτός δεν έκανε τίποτα. Εμείς θα ζητήσουμε από το δικαστήριο να έρθει να καταθέσει», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας. Ο συνήγορος αποκάλυψε, τέλος, πως τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι δύο, ένας άνδρας αλλά και μία γυναίκα, της οποίας ο ρόλος για την ώρα παραμένει άγνωστος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα