Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η δράστης - Τι σκοπεύει να πεί στην...

Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η δράστης – Τι σκοπεύει να πεί στην απολογία της

Η αποδεικτική διαδικασία ολοκληρώθηκε χθες και πλέον η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μπαίνει στην τελική της ευθεία με την απολογία της 36χρονης, την πρόταση του εισαγγελέα και την έκδοση της ετυμηγορίας των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων. Τι θα υποστηρίξει η δράστιδα;

«Δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και γι’ αυτό, με τη σημερινή απολογία μου, θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν» είχε αναφέρει ενώπιον της ανακρίτριας.

Μάλιστα είχε παραδεχθεί την εμμονή της απέναντι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, επισημαίνοντας «απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Την θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

Ταυτόχρονα είχε ισχυριστεί πως η ποσότητα του βιτριολιού που έριξε στο θύμα δεν ήταν μεγάλη και ισοδυναμούσε με ένα κανονικό ποτήρι.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ωστόσο την μοναδική φορά που τοποθετήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και απευθύνθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική, χαρακτηρίζοντας «μη αποδεκτό» αυτό που έγινε, δίχως από τα χείλη της να ακουστεί η λέξη «συγγνώμη». «Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή» ανέφερε στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα