Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕξωφρενική δήλωση από τον θείο του Παναγιωτόπουλου: «Όσοι τον κατηγορούν, απολάμβαναν τα...

Εξωφρενική δήλωση από τον θείο του Παναγιωτόπουλου: «Όσοι τον κατηγορούν, απολάμβαναν τα βίντεο στο κανάλι του»

Μετά τον σάλο που ξέσπασε εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την δημοσίευση των ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της, ο θείος του έρχεται να τον «υπερασπιστεί» επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε όσους τώρα τον κατακρίνουν, αλλά παρακολουθούσαν τα βίντεο στο κανάλι του.

Συγκεκριμένα, ο θείος του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» χαρακτηρίζοντας «Φαρισαίους» αυτούς που παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν. «Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι “Φαρισαίοι” χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο θείος του, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα