Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕξελίξεις στην υπόθεση Καραϊβάζ - Πού στρέφονται οι έρευνες

Εξελίξεις στην υπόθεση Καραϊβάζ – Πού στρέφονται οι έρευνες

Συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από την οικία του, από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή, κατά την επιστροφή του από την εκπομπή «Αλήθειες Με τη Ζήνα».

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ μετά από πέντε μήνες συνεχίζονται και το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι στο τραπέζι των αρχών βρίσκονται περισσότερα από 100 βίντεο, μαρτυρίες, τηλεφωνικές επικοινωνίες και πληροφορίες και παρόλα αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για την ταυτοποίηση των εκτελεστών.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται όμως ότι πλέον οι άνθρωποι της αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει και αναλύσει ως σήμερα, θεωρεί ότι το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν οι προσωπικές οικονομικές διαφορές. Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το κίνητρο της εκτέλεσης είναι πιο πιθανό να προέρχεται από την επαγγελματική δραστηριότητα του δημοσιογράφου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν ούτε ένα στοιχείο για τους δολοφόνους: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση από τις Αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης. Με λυπεί αυτό το γεγονός, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Ο Γιώργος δολοφονήθηκε λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας. Είναι δεδομένο. Μιλάμε για ένα συμβόλαιο θανάτο. Και φοβάμαι, όπως συμβαίνει τα τελευταία 20 χρόνια στα συμβόλαια θανάτου, ότι και στον Γιώργο δεν θα βρεθεί ένας κατηγορούμενος».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα