Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Εξαφανίστηκε» το Instagram της Κυβέλης Χατζηευστρατίου μετά το τροχαίο δυστύχημα

«Εξαφανίστηκε» το Instagram της Κυβέλης Χατζηευστρατίου μετά το τροχαίο δυστύχημα

Εξαφανίστηκε το Instagram της Κυβέλης Χατζηευστρατίου μετά το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Παντελεήμονα με θύμα έναν 60χρονο οδηγό μηχανής.

Όπως όλα δείχνουν η περσινή νικήτρια του GNTM θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας πατέρας τριών παιδιών.

Η πρώην παίκτρια αφού συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερη μετά από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της αστυνομίας ενώ η εισαγγελία έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα και τις επόμενες ημέρες η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την ποινή της.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο πέρασε τη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στον Άγιο Παντελεήμονα, με παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, χωρίς να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να μην προλάβει να αντιδράσει για να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση.

«Κατέβαινε την οδό Πιπίνου μια κοπέλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έγινε η σύγκρουση. Βλέπω με πολύ πόνο ακόμα το αίμα του στην άσφαλτο. Τον χτύπησε πλαγιομετωπικά», ανέφερε συγγενής του 60χρονου. Αστυνομικές πηγές εξηγούν στο Newsbomb τι δείχνει η μέχρι στιγμής έρευνα: «Η οδηγός του αυτοκινήτου είχε μπροστά της φανάρι με παλλόμενο πορτοκαλί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έπρεπε να σταματήσει και να παραχωρήσει προτεραιότητα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κινούνταν στον κάθετο δρόμο και είχε προτεραιότητα».

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα επέστρεφε στο μαγαζί του από παραγγελία που μετέφερε. Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι φορούσε κανονικά κράνος, ωστόσο, η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη δύναμη στο οδόστρωμα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δυστυχώς όλα είχαν κριθεί.

Σε κατάσταση σοκ το μοντέλο αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Ένα ΙΧ μάλιστα καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα, ενώ το αυτοκίνητο της 20χρονης αναποδογύρισε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα