Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕξαφάνιση 46χρονου στο Περιστέρι Αττικής

Εξαφάνιση 46χρονου στο Περιστέρι Αττικής

- Advertisement -

Στην γνωστοποίηση της εξαφάνισης του Πέτρου Χριστοδουλάκη 46 ετών προέβη το “Χαμόγελο του Παιδιού” σήμερα το πρωί τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περιοχή του Περιστερίου στην Αττική.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρει ότι ο 46χρονος άνδρας αγνοείται από τις 15:00 το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση περιλαμβάνει τα έξης:

“Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα, 28/06/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Χριστοδουλάκης Πέτρος έχει ύψος 1.70 μ., έχει μαύρα μάτια, κοντά μαύρα μαλλιά και είναι αδύνατος. Τη μέρα που εξαφανίστηκε, είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα