Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕντοπίστηκε... βιοτεχνία πλαστών διαβατηρίων

Εντοπίστηκε… βιοτεχνία πλαστών διαβατηρίων

Οργανωμένο εργαστήριο πλαστών εγγράφων ταυτοπροσωπίας εντόπισε η Αστυνομία το Σάββατο σε διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριών, από τις οποίες προέκυψε ότι ένας 34χρονος αλλδοαπός κατασκεύαζε πλαστά έγγραφα τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη διευκόλυνση της παράνομης διαμονής αλλοδαπών στην Ελλάδα, αλλά και για την παράνομη έξοδό τους σε τρίτες χώρες. Ο αλλοδαπός, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για όμοιες υποθέσεις, αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και του νόμου περί αλλοδαπών.

Ο 34χρονος το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε όχημα σε περιοχή της Αθήνας και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατασχέθηκαν το όχημα καθώς και 8 έγγραφα αλλοδαπών υπηκόων, 6 κλειδιά, 150 ευρώ και 2 κινητά.

Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε σπίτι και σε αποθηκευτικό χώρο του κατηγορούμενου, όπου εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο και εξελιγμένο εργαστήριο κατασκευής και παραποίησης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, κυρίως χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα