Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕνέδρα κακοποιών σε ντελιβερά – Του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν το τσαντάκι

Ενέδρα κακοποιών σε ντελιβερά – Του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν το τσαντάκι

Ενέδρα είχαν στήσει τέσσερις κακοποιοί, σε διανομέα φαγητού, στην Παιανία και του άρπαξαν τις εισπράξεις και τις πίτσες που μετέφερε.

Η ληστεία σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Αγίου Νικολάου 46, στις παρυφές της Παιανίας.

Τα τέσσερα άτομα ήταν κρυμμένα στον ερημικό δρόμο, και όταν έφτασε κοντά τους ο 40χρονος εργαζόμενος, πετάχτηκαν μπροστά του, και τον ανάγκασαν να ακινητοποιήσει το μηχανάκι του.

Του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν από το τσαντάκι του όλα τα χρήματα, αλλά και τις πίτσες που μετέφερε σε πελάτες που περίμεναν την παραγγελία τους.

Ενημερώθηκε η αστυνομία αλλά οι ληστές είχαν εξαφανιστεί

Οι ληστές χάθηκαν στα χωράφια της περιοχής, ενώ ο 40χρονος Πακιστανός ενημέρωσε τον υπεύθυνο της πιτσαρίας που εργάζεται.

Αυτός με την σειρά του, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Στην οδό Αγίου Νικολάου, έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΔΙ. ΑΣ, βρήκαν το θύμα, που τους περιέγραψε όσα από τα χαρακτηριστικά των δραστών, είχε συγκρατήσει, και άρχισαν οι αναζητήσεις.

Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, και η έρευνα για τη σύλληψη των ληστών, έχει περάσει στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Παιανίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα