Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕμπρηστές έκαψαν τη μοτοσυκλέτα αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Εμπρηστές έκαψαν τη μοτοσυκλέτα αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Την μοτοσικλέτα αξιωματικού της ΕΛ. ΑΣ έκαψαν εμπρηστές

στις αρχές του μήνα, έξω από το σπίτι του στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr το θύμα είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής. Η εμπρηστική επίθεση όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σημειώθηκε στις 03:15 τα ξημερώματα, 2 Ιουνίου.

Οι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στη μοτοσικλέτα, και έβαλαν φωτιά. Τα γκαζάκια εξερράγησαν και η μοτοσικλέτα τυλίχτηκε στις φλόγες. Από τον εκκωφαντικό θόρυβο της έκρηξης ο αξιωματικός και οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο, και είδαν τις φλόγες να έχουν επεκταθεί και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Με πυροσβεστήρες και λάστιχα προσπάθησαν να σβήσουν την πυρκαγιά, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν την μηχανή του αξιωματικού, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσβησαν τις τελευταίες εστίες φωτιάς οι οποίες είχαν προκάλεσει φθορές και στο έτερο όχημα. Κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματός του πυροσβεστικού σώματος ερευνώντας το πεδίο της εμπρηστικής επίθεσης, εντόπισαν υπολείμματα από τρια γκαζάκια και πλαστικό δοχείο.

Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, που προσπαθεί να διαλευκάνει και άλλες δύο επιθέσεις που σημειώθηκαν στα Βόρεια Προάστια και είχαν στόχο οχήματα αστυνομικών. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τον εμπρησμό της μοτοσικλέτας του αξιωματικού της ΕΛ. Α

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα