Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕμπλοκή αρνητών σε 4 θανάτους!

Εμπλοκή αρνητών σε 4 θανάτους!

Μια νέα, ενιαία δικογραφία για τους θανάτους τεσσάρων γυναικών, οι οποίες αρνήθηκαν τη διασωλήνωση, παρά το γεγονός της βαριάς νόσησης από κορωνοϊό, σχημάτισαν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Αυτή η νέα συγκλονιστική υπόθεση για τις εγκληματικές ενέργειες των αρνητών της COVID-19, που αποκαλύπτει η Realnews, ερευνήθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο της οδηγίας των εισαγγελικών Αρχών για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων που σχετίζονται με την πανδημία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη νέα δικογραφία περιλαμβάνονται οι υποθέσεις τριών γυναικών από τη Μακεδονία και μίας από τη Στερεά Ελλάδα, οι οποίες μέχρι την τελευταία στιγμή αρνούνταν τη διασωλήνωση, με αποτέλεσμα, όταν τελικά μπήκαν σε ΜΕΘ, να είναι αργά, καθώς και οι τέσσερις κατέληξαν.

Καμία από τις συγκεκριμένες γυναίκες δεν είχε εμβολιαστεί. Μάλιστα, οι δύο από αυτές θεωρείται ότι είχαν λάβει οδηγία από εκκλησιαστικούς κύκλους να μην κάνουν το εμβόλιο, πληροφορία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Οι άλλες δύο γυναίκες φαίνεται ότι ενημερώνονταν για την πανδημία από ιστοσελίδες αρνητών στα social media και στο διαδίκτυο και, βέβαια, όχι μόνο δεν ήταν εμβολιασμένες, αλλά παράλληλα πίστευαν πως πίσω από την πανδημία κρύβεται μια παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος του Ελληνισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις από τις τέσσερις γυναίκες, όταν τελικά βρέθηκαν στο νοσοκομείο, αρνήθηκαν να διασωληνωθούν και, μάλιστα, φέρονταν διατεθειμένες να υπογράψουν ακόμα και σχετικό σχετικό έγγραφο, προκειμένου να φύγουν από το νοσοκομείο όπου είχαν μεταφερθεί.

Εμβόλιο 3η δόση εμβολίου

Επίσης, διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς πως οι γυναίκες, ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο, συνομιλούσαν διαδικτυακά με αρνητές του ιού και του εμβολιασμού, οι οποίοι τους έδιναν συμβουλές προκειμένου όχι μόνο να αποφύγουν τη διασωλήνωση, αλλά και να φύγουν από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, στα μηνύματα που ελάμβαναν οι ασθενείς, οι αρνητές ανέφεραν: «Θέλουν να σας πεθάνουν για να αυξήσουν τα θύματα από τον ψευτοϊό…».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ασθενείς να αρνηθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να διασωληνωθούν, παρά το γεγονός πως τα επίπεδα οξυγόνου τους ήταν χαμηλά και ήδη ανέπνεαν με την υποστήριξη μάσκας. Δυστυχώς, και οι τέσσερις γυναίκες, όταν τελικά διασωληνώθηκαν μετά την έγκριση των συγγενών τους, δεν τα κατάφεραν, καθώς η κατάστασή τους ήταν μη αναστρέψιμη.

Η νέα δικογραφία για την υπόθεση των τεσσάρων θανάτων περιλαμβάνει ομάδες αρνητών που δεν είναι άγνωστες στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιστοσελίδες και τα προφίλ στα social media, μέσω των οποίων στέλνονταν τα μηνύματα στις γυναίκες προκειμένου να αρνηθούν τη διασωλήνωση, περιλαμβάνονται και στις άλλες δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί τις προηγούμενες ημέρες για τις εγκληματικές ενέργειες των αρνητών.

Η νέα υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων από τους θεράποντες νοσοκομειακούς ιατρούς, οι οποίοι έχουν γνώση των συγκεκριμένων περιστατικών. Η Αστυνομία συλλέγει στοιχεία ώστε η δικογραφία να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Πηγή: Εφημερίδα «Real News»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα