Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕλληνίδα δημοσιογράφος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με κλέφτη μέσα στο σαλόνι του...

Ελληνίδα δημοσιογράφος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με κλέφτη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της

Η δημοσιογράφος Αθηνά Χριστοπούλου βρισκόταν εντός του διαμερίσματος της όταν ξαφνικά βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κλεφτη στο σαλόνι (!) του σπιτιού της. Ο άγνωστος άνδρας είχε μόλις εισβάλει στο διαμέρισμα της στον Κολωνό, το οποίο βρίσκεται στον 4οροφο πολυκατοικίας. Με περίσσιο θράσος, δίχως προφανώς να τσεκάρει αν ήταν κάποιος μέσα στο σπιτι, παραβίασε την κλειδαριά ασφαλείας και εισήλθε στο εσωτερικό ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

«Μπήκε πριν από δύο ώρες στο σπίτι μου και ανοίγοντας πανεύκολα την πόρτα ασφαλείας που δεν ήταν κλειδωμένη γιατί ήμασταν μέσα και ποτέ δεν θεωρούσαμε πως χρειάζεται», λεει η δημοσιογράφος στο protothema.gr. «Είχε  απίστευτο θράσος και βεβαιότητα οτι δεν είναι κανείς σπίτι και με ακάλυπτο πρόσωπο. Ηρθαμε μούρη με μούρη στο σαλόνι», προσθέτει.

Για καλή της τύχη, ο κλέφτης πανικοβληθηκε απο τις φωνές της δημοσιογράφου και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με την ιδια, ηταν μελαμψός, πιθανότατα ρομά, νεαρός περιπου 25 ετων με μαύρα σπαστά μαλλιά και φορούσε μαυρο κοντομάνικο και τζιν βερμούδα.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα