Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕκπαιδευτικός επιτέθηκε σε πατέρα 14χρονης, με την οποία δήλωνε… ερωτευμένος

Εκπαιδευτικός επιτέθηκε σε πατέρα 14χρονης, με την οποία δήλωνε… ερωτευμένος

Το πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη το 2019, με αφορμή το γεγονός ότι η 14χρονη… είχε βγει με τον πατέρα και τη μητέρα της, κάτι που φαίνεται ότι δεν «άντεξε» ο 52χρονος εκπαιδευτικός.

Η υπόθεση θα εκδικαζόταν χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, με κατηγορούμενο τον εκπαιδευτικό για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 13 Απριλίου 2022, λόγω πέρατος του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας «Δημοκρατική», ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30η Νοεμβρίου 2019 και περί ώρα 03.00 να εισήλθε παράνομα σε ασφαλή χώρο της οικίας του 49χρονου πατέρα της μαθήτριας και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Όλα συνέβησαν όταν ο 49χρονος επέστρεψε στην οικία του στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του. Την στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί βρισκόταν ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρυσε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και στη συνέχεια επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους σχέση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα