Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΕκδήλωση ενημέρωσης για το νέο ασφαλιστικό στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο ασφαλιστικό στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης

Εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για τους ασφαλισμένους με τίτλο “Οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και οι αλλαγές στο ασφαλιστικό” υλοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ την προσεχή Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης.

Η εκδήλωση θα είναι δωρεάν και θα βρίσκεται σε εξέλιξη στο διάστημα από τις 13:00 ως τις 15:00 το μεσημέρι. όπου δύο εξειδικευμένοι νομικοί σύμβουλοι του ινστιτούτου θα αναλύσουν τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, θα μιλήσουν για τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και στη συνέχεια θα απαντήσουν σε ερωτήματα του κοινού. Η εν λόγω δράση του τμήματος απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού, εθελοντισμού και προαγωγής της υγείας του δήμου Nεάπολης-Συκεών έρχεται λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Jobday όπου περισσότεροι από 600 πολίτες αναζήτησαν μία ευκαιρία εργασίας και μαθητές λυκείου ήρθαν σε επαφή με την ουσία του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

13:00 Χαιρετισμός δημάρχου Νεάπολης- Συκεών κ. Σίμου Δανιηλίδη

13:10 Οι νομικοί σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ κ. Χρήστος Θανασουλόπουλος και κα. Άντα Σταμάτη αναφέρονται στις αλλαγές στο ασφαλιστικό, προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και απαντούν σε εξατομικευμένα ερωτήματα του κοινού.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα