Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕικοσάχρονη έβγαλε νοκ – άουτ επίδοξο ληστή (Βίντεο)

Εικοσάχρονη έβγαλε νοκ – άουτ επίδοξο ληστή (Βίντεο)

Μια νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο έσωσε τη φίλη της από ληστή, καθώς ήξερε πολεμικές τέχνες. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά. Δύο φίλες έκαναν τη βόλτα τους, όταν ένας ληστής, νεαρής σχετικά ηλικίας επιτέθηκε στην μία από αυτές για να της κλέψει την τσάντα.

Η φίλη του θύματος, που γνώριζε πολεμικές τέχνες, αντέδρασε άμεσα και αφού πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άντρα, τον ακινητοποίησε και τον άφησε αναίσθητο. Άμεσα έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη. Από τη συμπλοκή, η κοπέλα τραυματίστηκε στη μύτη ευτυχώς ελαφρά.

Η 20χρονη αθλήτρια, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε στο Mega περιγράφοντας τι συνέβη. «Πήγαινα για καφέ με τη φίλη μου και όπως περπατούσαμε χτύπησε το κινητό της φίλης μου και πήγε να μιλήσει πιο μπροστά. Ξαφνικά την πλησίασε κάποιος να της πάρει την τσάντα και να τη χτυπάει. Ξαφνικά μου βγήκε το αίσθημα της προστασίας και άρχισα να τον βαράω, ενώ και ο ίδιος με χτύπησε. Δε φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή καθόλου. Ήταν ένας μεγαλόσωμος άντρας και αμέσως συνελήφθη. Έχω κάνει kick boxing και τώρα κάνω πυγμαχία, το άθλημα μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι», δήλωσε η 20χρονη, με εμφανή τα σημάδια από τις γροθιές του ληστή στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα