Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕιδικός αποκαλύπτει πώς η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ειδικός αποκαλύπτει πώς η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Νέο ντοκιμαντέρ για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Γλυκά Νερά προβλήθηκε στη Βρετανία.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» και εστιάζει, μεταξύ άλλων, στα πλάνα που δείχνουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να προσπαθεί να κλάψει με λυγμούς μπροστά στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, να κρατά αγκαλιά την μικρή Λυδία πάνω από τον τάφο της μητέρας της και να αγκαλιάζει ακόμα και τους γονείς της 20χρονης συζύγου του.

Σε εκπομπή του δικτύου Discovery+, ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί το πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε θέατρο και κατάφερε, έστω και για λίγο, να μας ξεγελάσει. Ειδικότερα, ο Δρ Κλιφ Λάνσλι αναφέρει ότι ο Αναγνωστόπουλος, ερέθιζε τα μάτια του για να δακρύσει, πιέζοντας με τα δάχτυλά του τις άκρες των ματιών του. «Έτσι, προσπαθεί πραγματικά να προκαλέσει δάκρυα στα μάτια του επειδή θέλει να απεικονίσει τη θλίψη».

Υποστηρίζει επίσης ότι ακόμα και ο τρόπος που σήκωνε τους ώμους του ήταν μια ένδειξη εξαπάτησης της σοκαρισμένης από το έγκλημα κοινής γνώμης. Ο Δρ Κλιφ αναφέρει ότι δεν έχει δει ποτέ στην 30χρονη καριέρα του ένα «μικροσκοπικό, μονόπλευρο ανασήκωμα του ώμου όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια». Προσθέτει μάλιστα ότι όταν βλέπεις κάποιον να κάνει τέτοιες κινήσεις, αυτό «μας δίνει ένα τεράστιο στοιχείο πως προσποιείται».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα