Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕγγονός «ντύθηκε» τραυματιοφορέας για την γιαγιά του (ΦΩΤΟ)

Εγγονός «ντύθηκε» τραυματιοφορέας για την γιαγιά του (ΦΩΤΟ)

Την καταγγελία έκανε ο γνωστός πατρινός Instagram-er Παναγιώτης Πορφυρόπουλος, γνωστός και ως “Eponimos Alkoolikos”, με χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνόδευε την 90χρονη γιαγιά του στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου για εξέταση μια και μετά από πτώση η άτυχη γυναίκα είχε χτυπήσει στο κεφάλι!

Ο εγγονός της ειδοποίησε άμεσα γιατρούς καθώς… δεν είναι λίγο ένα τέτοιο χτύπημα για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, όμως λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό… όλοι ήσαν απασχολημένοι με άλλα περιστατικά! Τελικά την είδαν και τον ενημέρωσαν πως έπρεπε άμεσα να πάει για ακτινογραφία.

Περίμεναν επί 4 ώρες κάποιον τραυματιοφορέα αλλά κανείς δεν εμφανιζόταν. Προφανώς θα ήταν και αυτοί απασχολημένοι με άλλα περιστατικά. Τελικά τους ενημέρωσαν από τα εξωτερικά πως το καλύτερο θα ήταν να βρουν κάποιο καροτσάκι, να την βάλουν πάνω μόνοι τους και να την πάνε οι ίδιοι στο ακτινολογικό. Και αυτό έκαναν!

Ο Πατρινός instagramer την έβαλε στο καροτσάκι και άρχισε να την Μάλιστα όπως κατήγγειλε, περίμεναν 4 ώρες στα εξωτερικά και δεν την είχε δει κανένας. Αγανακτισμενος δε, ενημέρωσε μέσω του Instagram πως ενώ η γιαγιά του είχε ακόμη και αίματα στο τραύμα, την μετακινούσε ο ίδιος από το ένα γραφείο του ακτινολογικού στο άλλο, για αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις. Και στο τέλος κατέληξε: «Αυτή η γυναίκα πληρώνει 90 χρόνια ασφάλεια – μαζί με τους γονείς της) για να της συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο σε ένα δημόσιο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα