Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Είχαν συχνούς καβγάδες» λένε οι γείτονες του 69χρονου που σκότωσε στο ξύλο...

«Είχαν συχνούς καβγάδες» λένε οι γείτονες του 69χρονου που σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του

Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας της 79χρονης γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 69χρονο άνδρα της αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στα Ιωάννινα.

Παράλληλα η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της Αμερικανίδας ηλικιωμένης που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του 69χρονου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, το απόγευμα της Κυριακής. Ο δράστης με απίστευτη μανία όρμησε στην Αμερικανίδα σύζυγό του και με τις γροθιές του τη χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα.

Ο ίδιος αρχικά – σύμφωνα με  το Πρώτο Θέμα – προσπάθησε να καλύψει την πράξη του λέγοντας ψέματα στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έπεσε και χτύπησε. Νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει σε ένα γειτονικό του πρόσωπο όπου τον παρακαλούσε να καλέσει την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, όμως ομολόγησε τη δολοφονία υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ενώ αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη.Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν ωστόσο φέρεται να είχαν συχνούς καυγάδες. Οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού είχαν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με ανθρώπους από τη γειτονιά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα