Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕίναι ο Νίκος Μίχας ο νέος Πετράκος των αντιεμβολιαστών;

Είναι ο Νίκος Μίχας ο νέος Πετράκος των αντιεμβολιαστών;

Πώς αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε ο Νίκος Μίχας ήταν το ανερχόμενο αστέρι του ριάλιτι Fame Story, μια παρουσία με ροκ στοιχεία, σε μια εποχή που το ελαφρολαϊκό θριάμβευε. Ας θυμηθούμε κάτι από τις αλήτικες εποχές του:

Έχω περάσει τα 100
δεν ξέρω που πηγαίνω
Φανάρια κόκκινα και στοπ
Μοιάζουν με λόγια από χιπ-χοπ
Που δεν τα προλαβαίνω

Ναι, Σε θέλω
γίνομαι πάλι για σένα μπουρδέλο
Κομμάτια, με μαύρους κύκλους πιο κάτω από τα μάτια

Σε κλείνω
μέσα στο ποτό στα τσιγάρα που σβήνω
Και δεν πατώ το φρένο

Στο πέρασμα των ετών, ο Μίχας μάλλον στέρεψε δημιουργικά, είχε και μια κακή συναυλιακη εμπειρία (με το Άδειο τ’ Άλογο!) και αποφάσισε να επικεντρωθεί στην ιατρική. Όλα μια χαρά μέχρι εδώ.

To Νοέμβριο του 2020, όταν πια είχε αφοσιωθεί πλήρως στην ιατρική (ως εργαζόμενος στο δημόσιο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς») είχε ανεβάσει το παρακάτω post:

«Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης».

Η δημοσίευση είχε κατεβεί αμέσως από τον ίδιο. Όμως αυτές τις μέρες επέστρεψε, με το παρακάτω post.

Σήμερα ούτε αυτή η ανάρτηση φαίνεται στα social media του Μίχα. Ο πρώην παίκτης του Fame Story εισάγει νέες λέξεις στο λεξιλόγιο μας όπως το θρομβοπειραματικά, που τουλάχιστον, ακούγεται πιο υποβλητικό και ψαρωτικό από το μπόλι. Από ένα πρώην πάρτι-άνιμαλ όπως ο Νίκος Μίχας, όλα μπορείς να τα περιμενεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα