Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔύο σπείρες με… 11χρονους έκαναν 13 κλοπές

Δύο σπείρες με… 11χρονους έκαναν 13 κλοπές

Δέκα από τα συνολικά 14 μέλη δύο συμμοριών που δρούσαν ανενόχλητες επί δυόμισι χρόνια στο Μεσολόγγι κάνοντας διαρρήξεις σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα ήταν ανήλικοι και μάλιστα οι ηλικίες κάποιων από αυτούς δεν ξεπερνούσαν καλά-καλά τα… 11 χρόνια!

Η δράση τους σύμφωνα με το protothema.gr, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται διαλευκάνθηκαν 13 κλοπές που οι πιτσιρικάδες είχαν διαπράξει από τον Αύγουστο του 2019 ως φέτος τον Φεβρουάριο και τους είχαν αποφέρει όφελος περίπου 4.500 ευρώ!

Στην πρώτη συμμορία συμμετείχαν επτά Ρομά ηλικίας 11 ως 17 χρόνων που διέπραξαν έξι κλοπές σε οχήματα και μια σε σπίτι και άρπαξαν συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, 51 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες, μπαταρίες αυτοκινήτου, ένα κλαδευτικό αλυσοπρίονο και ένα ρολόι.

Την δεύτερη συμμορία απάρτιζαν τρεις 17χρονοι, που διέπραξαν τρεις κλοπές σε οχήματα, δυο σε καταστήματα και μια σε σπίτι και άρπαξαν συνολικά 2.550 ευρώ, ένα αλυσοπρίονο, διάφορα προϊόντα και έγγραφα.

Σε βάρος των 14 Ρομά σχηματίστηκαν δυο δικογραφίες για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία και διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ ξεχωριστές δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος των γονέων τους για πλημμελή εποπτεία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα