Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη προσφέρει ο δήμος Νεάπολη-Συκεών

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη προσφέρει ο δήμος Νεάπολη-Συκεών

Την δυνατότητα για συστηματική δωρεάν ψυχολογική στήριξη παρέχει για ακόμα μια χρονιά στους πολίτες που το έχουν ανάγκη ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Συγκεκριμένα σε αυτό το πλαίσιο ειδικοί επιστήμονες ψυχικής υγείας του τμήματος κοινωνικής προστασίας και ισότητας μέσα σε απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, θα παρέχουν ψυχολογική στήριξη σε όσους πολίτες το έχουν ανάγκη, σε 12 με 14 ατομικές εβδομαδιαίες συνεδρίες κατά μέσο όρο, στοχεύοντας στην στήριξή τους και βοηθώντας τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Πρόκειται για μια κοινωνική υπηρεσία του δήμου Νεάπολης-Συκεών από την οποία εκατοντάδες πολίτες έχουν ωφεληθεί μέχρι στιγμής δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένοι από το επίπεδο των συνεδριών, ενώ σε σχετική έρευνα η συντριπτική τους πλειονότητα αναφέρει ότι θα απευθυνόταν εκ νέου στο κέντρο κοινότητας αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.

Επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα. Μάρω Βασσάρα, κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, αναπληρώτρια προϊσταμένη τμήματος κοινωνικής προστασίας και ισότητας, Τηλ. 2313313160, e-mail: vassara.maro@n3.syzefxis.gov.gr. Οι κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών που επιθυμούν να λάβουν ψυχολογική στήριξη μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 8πμ-8μμ στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στο τηλέφωνο 2313313151, το οποίο εδρεύει στην οδό Στρ. Σαράφη 1, στις Συκιές.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα