Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔυσάρεστα νέα για όσους παντρεύονται άμεσα - Προς... υπερωρία τα μπαρ με...

Δυσάρεστα νέα για όσους παντρεύονται άμεσα – Προς… υπερωρία τα μπαρ με μουσική

Μουσική, απαγόρευση κυκλοφορίας και καλεσμένοι σε γάμους και δεξιώσεις είναι μέτρα που αναμένεται να άρει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, εφόσον ο εμβολιασμός πλησιάζει και κρούσματα μειώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dikaiologitika.gr, η μουσική στα καταστήματα εστίασης αναμένεται να συζητηθεί στην επιτροπή Λοιμωξιολόγων την Τετάρτη καθώς πλέον αποτελεί πάγιο αίτημα του υπουργείο Ανάπτυξης.

Αρχές Ιουλίου θα αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων

Όσοι παντρεύονται εντός του μήνα είναι οι χαμένοι της ιστορίας καθώς δεν αναμένεται εντός του μήνα να γίνει αλλαγή στον αριθμό των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων. Συνεπώς, ανακοινώσεις αναμένεται να έχουν ισχύ από τον Ιούλιο όπου θα διπλασιαστούν οι καλεσμένοι. Πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη για όσους είναι να παντρευτούν εντός Ιουνίου καθώς το όριο θα παραμείνει Δεν αποκλείεται μάλιστα σε αυτά τα μέτρα να αναφερθεί τις προσεχείς ενημερώσεις ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον η μουσική ξεκινήσει να ακούγεται σε καταστήματα εστίασης, είναι δεδομένο ότι θα επιτραπεί και στις δεξιώσεις, χωρίς ωστόσο να επιτρέπεται ο χορός.

Ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξουν αλλαγές και στην απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς βρισκόμαστε σε τουριστική περίοδο και τα καταστήματα εστίασης θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο.

Η Αριστοτελία Πελώνη τόνισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 15 Ιουνίου. Συνεπώς για περίπου 10 μέρες ακόμα θα εφαρμόζεται απαγόρευση από τις 00:30 μέχρι τις 05:00. 00:30 έως τις 5:00 τα ξημερώματα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη χθες, δεν τίθεται θέμα άρσης του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης πριν από τα μέσα Ιουνίου.

Ωστόσο, σύμφωνα και με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, εξετάζεται η παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 τα ξημερώματα.

Μουσική

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι η μουσική είναι στο τραπέζι και αποτελεί αίτημα του υπουργείου. Όπως σημείωσε, η μουσική θα επανέλθει, αλλά δεν μπορεί να πει πότε θα γίνει αυτό και παρέπεμψε στην επιτροπή των ειδικών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα