Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα μητρώα παρόχων κατάρτισης και πιστοποίησης για το πρόγραμμα αναβάθμισης...

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα μητρώα παρόχων κατάρτισης και πιστοποίησης για το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων για 75.000 εργαζόμενους

Αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024, στην ιστοσελίδα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) www.dypa.gov.gr και στο www.voucher.gov.gr τα μητρώα των παρόχων κατάρτισης (ΚΕ.Δι.Βι.Μ. των ΑΕΙ και αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ.) και παρόχων πιστοποίησης (ανεξάρτητοι φορείς πιστοποίησης και φορείς διεξαγωγής εξετάσεων) της ΔΥΠΑ που θα συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα ΣΕΚ της ΔΥΠΑ για αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων 75.000 εργαζομένων, στο πλαίσιο του έργου «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» (MIS 5174739) της Δράσης 16913 του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Next Generation EU.

Στους ανωτέρω συνδέσμους έχει αναρτηθεί επίσης και η λίστα των απορριφθέντων παρόχων κατάρτισης (αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ.).

Οι πάροχοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους λόγους της απόρριψής τους, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΠΣ voucher (voucher.gov.gr).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αιτιολογημένες ενστάσεις, με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα, μπορούν να υποβληθούν από την Τρίτη 15/10/2024 έως και την Παρασκευή 18/10/2024 και ώρα 23:59 αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα voucher.gov.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα