Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔυο νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε συμπλοκή με πυροβολισμούς στην Αττική -...

Δυο νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε συμπλοκή με πυροβολισμούς στην Αττική – Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επρόκειτο για ένα διπλό επεισόδιο με πυροβολισμούς, με δράστη το ίδιο πρόσωπο, στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους. Κατά τις ίδιες πηγές, εξετάζεται το σενάριο να είχαν διαφορές δράστης και θύματα. Από τα πυρά, υπενθυμίζεται, έχασαν τις ζωές τους δυο άνθρωποι (ο ένας εξ αυτών είναι ο δράστης), ενώ τραυματίστηκαν τρεις, μεταξύ των οποίων δυο αστυνομικοί, που πλέον έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο συμβάν με τους πυροβολισμούς στα Πατήσια τραυματίστηκαν δυο άτομα, ο ένας εκ των οποίων κατέληξε στην «Παμμακάριστο». Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο άνθρωπος που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητό του, που επίσης τραυματίστηκε, ελαφρύτερα, όταν μες στον πανικό από τους πυροβολισμούς βγήκε από το αμάξι άρχισε να τρέχει και χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο.

Βίντεο λίγο μετά την επίθεση:

Την μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα.

Στους Αγίους Αναργύρους έπεσε νεκρός ο δράστης και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Βίντεο σοκ από τους πυροβολισμούς
Στα Κάτω Πατήσια επικράτησε πανικός την ώρα του περιστατικού. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο όπου ακούγονται τα πυρά, αλλά και η αγωνία περίοικων που ήταν αυτόπτες στο συμβάν:

Τι συνέβη στα Κάτω Πατήσια το βράδυ του Σαββάτου
Όπως ήδη έγραψε το iefimerida.gr, όλα ξεκίνησαν στις 21:30 στη συμβολή των οδών Νάζου και Κουρτίδου στα Πατήσια. Εκεί σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα στους οδηγούς δύο οχημάτων. Επιβαίνων του ενός αυτοκινήτου μάρκας Mercedes βγήκε εκτός του οχήματος και άρχισε να πυροβολεί τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου. Το θύμα τραυματίστηκε βαριά και κατέληξε λίγο αργότερα.

Ο συνοδηγός του οχήματος (του τραυματία που κατέληξε), προσπαθώντας να διαφύγει μέσα στον πανικό άνοιξε την πόρτα του οχήματος βγήκε και παρασύρθηκε από άλλο όχημα.

Άλλες πηγές επισημαίνουν ότι στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια ενεπλάκησαν επτά άτομα.

Το δεύτερο «θρίλερ» στους Αγίους Αναργύρους
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους. Ο δράστης των πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια έκλεψε ένα Yaris πολίτη και διέφυγε από το σημείο με κατεύθυνση τους Αγίους Αναργύρους.
Εκεί μπαίνει σε μπαρ και ακολουθεί συμπλοκή με τους αστυνομικούς όπου πέφτει νεκρός και τραυματίζονται οι δύο αστυνομικοί σε χέρι και ωμοπλάτη.

Στο 401 ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημερώθηκε για τους αστυνομικούς
Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Αργά το βράδυ του Σαββάτου εκεί μετέβη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα