Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔολοφονία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητερα του και παρέμεινε δίπλα της -...

Δολοφονία στην Πτολεμαΐδα: Σκότωσε τη μητερα του και παρέμεινε δίπλα της – Τι κατέθεσε ο θειος του

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία προκύπτουν για την άγρια δολοφονία στην Πτολεμαΐδα, όπου ένας 50χρονος σκότωσε τη μητερα του με καραμπίνα και στη συνέχεια αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η δολοφονία της άτυχης γυναίκας προσδιορίζεται χρονικά προς το βράδυ του Σαββάτου. Ο δράστης σκότωσε τη μητερα του και παρέμεινε στον ίδιο χώρο για αρκετες ώρες μέχρι να αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Η μητερα του εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλειας Πτολεμαΐδας στο κρεβάτι της ενώ ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στον διάδρομο.

«Δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Δεν παραπονέθηκε ποτέ για λεκτική βια η μητερα του. Ήταν αγαπημένοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω έχω πάθει σοκ. Επεσα από τα σύννεφα. Δεν είχε δώσει σημάδια περίεργα», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο θειος του 50χρονου ο οποιος έσπασε την πόρτα, βρήκε τα δυο άτομα νεκρά και ειδοποίησε την αστυνομια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγες ο δράστης είχε διαγνωστεί με αγοραφοβία αλλά δεν αντιμετώπιζε αλλά ψυχολογικά προβλήματα. Η άδεια κατοχής του όπλου ήταν νόμιμη, του είχε μεταβιβαστεί από τον πατέρα του ενώ είχε εξεταστεί ακόμη και από ψυχολογο. Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει και η αδερφή του δράστη, η οποία μένει μόνιμα στην Αθήνα και προσπαθούσε για τρεις μέρες να επικοινωνήσει με τη μητερα της και δεν τα κατάφερε. Γρήγορα καταλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, με τον οποίο μπήκαν στο σπίτι.

Τι στοιχεία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο δραστης υπεραγαπούσε τη μητερα του, η οποία ήταν καθηγήτρια. Ο πατέρας του που ήταν επισης καθηγητης είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Κανένα άτομο από τον περίγυρο της οικογένειας δεν είχε διαπιστώσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο δράστης φαίνεται πως είχε εξαιρετικές σχέσεις με τη μητερα του, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο που να κατέθεσε κάτι διαφορετικό στις Αρχές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα