Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔολοφονία Καραϊβάζ: Το νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. «Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της εξιχνίασης όλα τα βίντεο τα οποία φτάνουν στα χέρια τους από κάμερες σε δρόμους και κατοικίες κοντά στο σημείο του εγκλήματος, που συντάραξε το πανελλήνιο την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το Star δημοσίευσε ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την οδό Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης και στο οποίο φαίνεται να περνά ένα σκουτεράκι παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων.

Το βίντεο είναι τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι, δηλ. να χωρίστηκαν προκειμένου να “θολώσουν” τα νερά και να είναι πιο εύκολη η διαφυγή τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα