Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔολοφονία Άλκη: To προφίλ του «Αθηναίου» που παραδόθηκε στις Αρχές

Δολοφονία Άλκη: To προφίλ του «Αθηναίου» που παραδόθηκε στις Αρχές

Ο 25χρονος, επονομαζόμενος και «Αθηναίος», είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος παραδόθηκε  στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας, ζούσε τον προηγούμενο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν ως ντελιβεράς.

Κατά συνέπεια, απομακρύνεται το σενάριο ο 25χρονος να ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην «παγανιά θανάτου», με θύμα τον άτυχο Άλκη. Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, φέρονται να είχαν φτάσει στα «ίχνη» του, έχοντας εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Ο ίδιος ωστόσο «πρόλαβε» και παραδόθηκε στις Αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία με τη μητέρα του, Βαλεντίνα, η οποία του ζήτησε να εμφανιστεί και να παραδοθεί. Ο «Αθηναίος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός» για οπαδική βία, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σεσημασμένος για υπόθεση ναρκωτικών.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου  πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα