Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΔιόδια: Έλεγχοι, διασταυρώσεις στοιχείων, δικαιολογίες και παράπονα

Διόδια: Έλεγχοι, διασταυρώσεις στοιχείων, δικαιολογίες και παράπονα

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση, τόσο στα διόδια όλης της χώρας, όσο και στα λιμάνια, με τους τελευταίους που είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά να αναχωρούν από τον κλεινόν άστυ για τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και αρκετούς επίδοξους παραβάτες… να αναγκάζονται σε αναστροφή.

Τροχαία και ελεγκτές της ΑΑΔΕ ελέγχουν τα δικαιολογητικά των οδηγών

Έλεγχοι στα διόδια (3)

Σύμφωνα με την Τροχαία 939 οδηγοί αυτοκινήτων αναγκάστηκαν σε αναστροφή το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίσης.

diodia__3_
diodia__2_

Συγκεκριμένα, από τις 06:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και τις 06:00 το πρωί σήμερα, σε αναστροφή προς Αθήνα από τα διόδια της Ελευσίνας αναγκάστηκαν 888 οδηγοί οχημάτων, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών, 51 οδηγοί. Σημειώνεται ότι το ίδιο χρονικό διάστημα από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν προς Κόρινθο 15.552 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών για Λαμία 17.727.

Έλεγχοι στα διόδια (2)

Αστυνομικοί απαγόρευσαν σε γυναίκα, που έχασε τον άντρα της από κορωνοϊό, να πάει στο νεκροταφείο γιατί δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για αναίτιες μετακινήσεις και 500 ευρώ για ψευδή παραστατικά.

Από νωρίς σήμερα, αυξημένη σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά.

Σήμερα 13 πλοία είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από Πειραιά, 4 από Λαύριο και 2 από Ραφήνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα