Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔικαστικό τσουνάμι με τον Γιώργο Τράγκα – Η προσφυγή της Καρρά κατά...

Δικαστικό τσουνάμι με τον Γιώργο Τράγκα – Η προσφυγή της Καρρά κατά της δέσμευσης των λογαριασμών της

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, καθώς η σύζυγος του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά κατέθεσε στο δικαστικό συμβούλιο στοιχεία που θεωρεί πως μπορεί να οδηγήσουν στην άρση της δέσμευσης της περιουσίας της.

Με αυτά ζητεί να αποδεσμευθεί άμεσα η περιουσίας της που δέσμευσε με διάταξή της η αρχή για το ξέπλυμα χρήματος. «Έχουμε την πεποίθηση ότι αν το δικαστικό συμβούλιο περιοριστεί στα στοιχεία της διάταξης και όχι στην περιέρρευσα ατμόσφαιρα, η περιουσία πρέπει να αποδεσμευθεί άμεσα και πλήρως», δήλωσε ο δικηγόρος της κ. Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς.

Τι ισχυρίζεται η Μαρία Καρρά για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που διαψεύδει σε όλους τους τόνους η Μαρία Καρρά.

Ωστόσο, τα στοιχεία αναφέρουν ότι από το 2000-2020 τα συνολικά εισοδήματα που δήλωσε το ζευγάρι είναι σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα η αντικειμενική αξία των ακινήτων είναι 23 εκ. ευρώ αλλά η εμπορική εκτιμάται 5πλάσια. Την ίδια ώρα υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις και δύο θυρίδες με άγνωστο περιεχόμενο στο Μονακό.

Πάντως ο δικηγόρος της κ. Καρρά έχει δηλώσει ότι το σύνολο της περιουσίας κινητής και ακίνητης δεν ξεπερνά τα 23 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η ίδια η κ. Καρρά εκτιμά ότι είναι κάτω και από 23 εκατομμύρια.

Την ίδια ώρα μπαράζ αιτημάτων δικαστικών συνδρομών για να εντοπιστούν και δεσμευθούν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στο εξωτερικό, ετοιμάζει η οικονομική Εισαγγελία που έχει αναλάβει μέσω 2 εισαγγελέων και μιας ομάδας επιστημονικών συνεργατών να ξεδιαλύνει την υπόθεση της μυθικής κληρονομιάς του εκδότη και δημοσιογράφου

Ήδη μάλιστα οι εισαγγελείς ερευνούν για τέσσερα κακουργήματα την χήρα του εκδότη.

Ειδικότερα η Μαρία Καρρά ερευνάται για τις κατηγορίες του εκβιασμού, της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, της απιστίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα