Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔικαστήριο Τζούλιας vs Φουρθιώτη: «Με έκλεψε ενώ ήμουν στην Αλβανία, ήταν τα...

Δικαστήριο Τζούλιας vs Φουρθιώτη: «Με έκλεψε ενώ ήμουν στην Αλβανία, ήταν τα λεφτά από το DVD»

Ξεκίνησε χθες η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης για την οποία η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Μένιο Φουρθιώτη πως της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της.

Εκεί το παρών δεν έδωσε ο φερόμενος ως δράστης λόγω προβλήματος υγείας, καθώς όπως ανέφερε το έγγραφο που προσκομίστηκε τις επόμενες ημέρες είναι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ισχίου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, στην κατάθεσή της έδειξε τον Μένιο Φουρθιώτη ως τον υπεύθυνο για την κλοπή των χρημάτων, λέγοντας πως μόνο αυτός ήξερε τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιο και τον συναγερμό.

Το περιστατικό αυτό έγινε την ώρα που εκείνη ήταν στην Αλβανία για περιοδεία και τα χρήματα αυτά ήταν από το περιβόητο ροζ DVD που είχε βγάλει. «Όταν έγινα γνωστή ήρθαν ήλθαν άνθρωποι δίπλα μου. Ήταν άνθρωποι της προσκολλήσεως και ένας από αυτούς ήταν ο Φουρθιώτης» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όταν το διαπίστωσα βρέθηκα σε σοκ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Μόλις ξεκαθάρισαν όλα ήταν σίγουρο για μένα ότι αυτός βρίσκονταν από πίσω από τη κλοπή. Μόνο ο Φουρθιώτης ήξερε και κανένας άλλος τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου για να το ανοίξει, να λύσει τις βίδες από μέσα και να το αφαιρέσει. Αλλιώς θα έπρεπε να είχε σπάσει τον τοίχο, όπου ήταν βιδωμένο. Γνώριζε τα πάντα. Αυτός μου τα έβαλε όλα, συναγερμό και χρηματοκιβώτιο».

Μάλιστα αναγνώρισε πως έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε τον Μένιο Φουρθιώτη, λέγοντας: «Ήμουν αφελής, όταν τον έδιωξα δεν πίστευα ότι μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να με κλέψει. Αυτός μου είχε πει να βάλω ως κωδικό στο χρηματοκιβώτιο την ημερομηνία γέννησής μου και να βάλω τα χρήματα από το dvd σε αυτό. Του είχε πλήρη εμπιστοσύνη είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, είχε τα πάντα» είπε ακόμη η μάρτυρας χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως ένα άτομο που κάνει συνεχώς μηνύσεις, εκβιάζει και απειλεί.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα