Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔιαρρήκτες «ξεφορτώθηκαν» τα κλοπιμαία σε σπίτι που έκλεψαν πριν λίγες ημέρες

Διαρρήκτες «ξεφορτώθηκαν» τα κλοπιμαία σε σπίτι που έκλεψαν πριν λίγες ημέρες

“Ζήσαμε νύχτα της κολάσεως” δήλωσε στα gegonota.news κάτοικος της Κασσαβέτη που την ώρα που έκλεβαν το σπίτι συγγενικού της προσώπου, βρισκόταν έξω από αυτό και παρακολουθούσε τους άντρες της ΔΙΑΣ να μπαίνουν μέσα για να τους συλλάβουν.

Ήταν η ίδια που κατάλαβε πως το έσκασαν από το διπλανό οικόπεδο οι δράστες, που εκτιμάται πως είναι ηλικίας 25 ετών και φορούσαν κουκούλες και γάντια. Οταν ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό οι δράστες πέταξαν τα κλοπιμαία μπροστά σε μονοκατοικία στην Κασσαβέτη με Αντιστάσεως, σε σπίτι που είχαν κλέψει πρόσφατα!

Η γειτονιά είναι “στόχος” τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και από το σπίτι που διέρρηξαν χθες βρήκαν μόνο κοσμήματα faux, ενώ από το σπίτι που πέταξαν τα κλοπιμαία για να τα ξεφορτωθούν είχαν “σηκώσει” κοσμήματα αξίας. Στη χθεσινή διάρρηξη δεν πρόλαβαν να ψάξουν περισσότερο γιατί έγιναν άμεσα αντιληπτοί.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ στα gegonota ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στη συμβολή των οδών Νικοτσάρα με Γιάννη Δήμου έλειπαν για τριήμερο και δύο διαρρήκτες μπήκαν σπίτι τους από το παράθυρο που “βλέπει” στην πίσω αυλή. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 11 το βράδυ αλλά η γειτόνισσα άκουσε τον θόρυβο και πήρε αμέσως τηλέφωνο συγγενικό πρόσωπο των ιδιοκτητών και κλήθηκε και η αστυνομία. Αμέσως έφτασε ομάδα ΔΙΑΣ και οι διαρρήκτες έφυγαν από το σπίτι τρέχοντας.

Κατευθύνθηκαν στην οδό Σταθά και τρύπωσαν σε πυλωτή πολυκατοικίας, με έξοδο στην Κασσαβέτη και το έσκασαν.

Οι γείτονες επί της Γιάννη Δήμου , στις οδούς Νικοτσάρα, Σταθά και Κασσαβέτη ηταν “στο πόδι” όλη νύχτα καθώς οι διαρρήξεις στην περιοχή είναι συνεχόμενες. Εγιναν προσαγωγές τα ξημερώματα από την αστυνομία, αλλά όχι συλλήψεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα