Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔεν τηρούσε τους περιοριστικούς όρους και οδηγήθηκε στην φυλακή

Δεν τηρούσε τους περιοριστικούς όρους και οδηγήθηκε στην φυλακή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί ένας 35χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης στη Λαμία και ένας από αυτούς ήταν να παραμείνει στην πόλη και να δίνει το παρών στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Όμως, εκείνος κυκλοφορούσε σαν κύριος στο… Αγρίνιο!

Όταν έγινε γνωστό ότι είχε φύει από την πόλη, εκδόθηκε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας το οποίο διέτασσε την σύλληψη του 35χρονου για μη συμμόρφωση σε επιβολή περιοριστικών όρων και τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής ενός έτους και έξι μηνών. Εκεί συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το βράδυ της Παρασκευής και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, οδηγήθηκε στην φυλακή.

Χειροπέδες σε φυγόποινο

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για βαριά σωματική βλάβη, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 44χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο νησί, το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ψευδή καταμήνυση εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στον μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου κατά την είσοδο του στη χώρα. Ο φυγόποινος, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα