Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔανάη Μπάρκα: Τα συγκινητικά λόγια της γιαγιάς της για τον πόλεμο στην...

Δανάη Μπάρκα: Τα συγκινητικά λόγια της γιαγιάς της για τον πόλεμο στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ)

Η Δανάη Μπάρκα όπως και ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις από τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία. Η παρουσιάστρια του Mega έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μια συγκινητική ανάρτηση αποκαλύπτοντας πως η δική της γιαγιά ήταν μετανάστρια στην Αφρική, πριν γυρίσει στην Ελλάδα με την οικογένειά της.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε στα social media:
«Ουκρανία 2022. Αυτό το μωρό ή η μαμά ή ο μπαμπάς τους ή οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος που πολεμήθηκε και εκδιώχθηκε από την πατρίδα του, μπορεί σε λίγους μήνες να είναι στην χώρα μας αναζητώντας φροντίδα, αγάπη και δικαιοσύνη. Αφήνω αυτό το ποστ εδώ για να θυμάμαι πάντα την συμπόνια που δείχνω/δείχνουμε από τα social media (και καλά κάνουμε φυσικά) να την δείξουμε όταν θα βρούμε μπροστά μας αυτά τα δυο μάτια να μας κοιτάνε.

Η γιαγιά μου πριν 60 χρόνια βρέθηκε μετανάστρια στην Αφρική «γιατί εκεί υπήρχαν ευκαιρίες». Γεννήθηκαν εκεί τα παιδιά της, δούλεψε σκληρά, αγάπησε & αγαπήθηκε και μετά επέστρεψε να μεγαλώσει στο Περιστέρι με τους γονείς της, τον άντρα της και την οικογένεια που είχε δημιουργήσει. Σήμερα μιλήσαμε και μου είπε «έχει πιαστεί η καρδιά μου από αυτό που περνάνε οι άνθρωποι. Τι αμαρτίες πληρώνουν οι καημένοι. Μακάρι να ζήσουν και να βρουν ασφάλεια».

Μακάρι. Αλλά στο «μακάρι» τους, ας είμαστε σύμμαχοι, και ανοιχτές αγκαλιές. Αν δεν τελειώσουμε εμείς τον πόλεμο, θα μας τελειώσει αυτός. (Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως με αυτό το ποστ στον κόσμο, απλά ένα «μοίρασμα» σκέψης ήταν και μια ελπίδα ότι αν επηρεάζουμε από εδώ μέσα ΕΣΤΩ και έναν άνθρωπο, ας κάνουμε τα πάντα να τον επηρεάσουμε πηγαίνοντας μαζί προς την αγάπη και την δικαιοσύνη… έτσι ίσως σε κάποια χρόνια, ζούμε ειρηνικά)».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα