Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔίκη Φιλιππίδη: «Της είπε δε θα ξαναβγείς στην τηλεόραση» – Τι κατέθεσε...

Δίκη Φιλιππίδη: «Της είπε δε θα ξαναβγείς στην τηλεόραση» – Τι κατέθεσε πατέρας καταγγέλλουσας

Με την κατάθεση του πατέρα της δεύτερης καταγγέλλουσας για απόπειρα βιασμού το 2010, συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο μάρτυρας περιέγραψε τι συνέβη στο παιδί του και πως το πληροφορήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. «Έβλεπα από την τηλεόραση αυτά που γινόντουσαν. Πήρα την κόρη μου και μου είπε ότι είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα. Έχω πάρει δικηγόρο. Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δε μου άρεσε. Όχι της κόρης μου, όλη η ιστορία. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» ανέφερε ο μάρτυρας.

Ο πατέρας της καταγγέλλουσας περιέγραψε και πως η κόρη του γνωρίστηκε με το γνωστό ηθοποιό. «Της έκλεισε ραντεβού με τον Φιλιππίδη κι εκείνη γύρισε ενθουσιασμένη. Της έδωσε κάποιο ρόλο, θα έκανε αντικατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω της είπε θα την προωθήσει και στο Mega. Είχε περάσει και οντισιόν από το mega και μετά της είπαν ότι δεν την παίρνουν» τόνισε ο μάρτυρας.

Πρόεδρος: Τι σας είπε για το ρόλο στο θέατρο;

Μάρτυρας: Είχε γυρίσει ενθουσιασμένη, αλλά μετά από κάποιο διάστημα είπε ότι δεν τον πήρε το ρόλο.

Πρόεδρος: Σας είπε για ποιο λόγο δεν την πήραν;

Μάρτυρας: Όχι. Ήταν στεναχωρημένη, μελαγχολική, αντιδρούσε παράξενα. Πήγαινε να πάει κάπου και επέστρεφε σπίτι. Απευθύνθηκα σε ένα ψυχίατρο συνάδελφο για να τη βοηθήσει. Την εξέτασε και της έδωσε αντικαταθλιπτικό. Το πήρε περίπου 3 μήνες. Για να τη βοηθήσω την έστελνα με μια φίλη μου να βλέπει παραστάσεις στην Επίδαυρο. Εκεί γνωρίστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη. Αυτός ήθελε να κάνει μια παράσταση με νέους ηθοποιούς. Τους είπα ότι θα αναλάβω σαν παραγωγός το concept. Κι έτσι έγινε.

Για όσα έγιναν στο καμαρίνι του ηθοποιού ο μάρτυρας ανέφερε ότι η κόρη του είπε ότι «προσπάθησε να ασελγήσει. Ότι προσπάθησε να της κατεβάσει το κολάν. Εκείνη αντέδρασε. Μου είπε ότι ήταν στιβαρός και της άφησε μελανιές στο σώμα».

Πρόεδρος: Σας είπε αν ο κατηγορούμενος προσπάθησε να επηρεάσει την καριέρα της στην τηλεόραση;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι την ενοχλούσε από το τηλέφωνο σεξουαλικά. Μου είπε ότι της είπε «εγώ κάνω ό,τι θέλω, δε θα ξαναβγείς στο mega, αν αλλάξεις γνώμη θα δεις τι θα κάνω». Αυτό πάει να πει ότι της είπε πως «η καριέρα σου όσο περνάει από μένα δε θα τη δεις ποτέ».

Πρόεδρος: Η σχέση σας με την κόρη σας εκείνη την περίοδο;

Μάρτυρας: Ήταν πολύ καλές οι σχέσεις μας.

Πρόεδρος: Γιατί δεν σας το είπε το 2010;

Μάρτυρας: Ντρεπόταν γι αυτό που της συνέβη και για το επάγγελμα της. Δεν ήθελε να υποβιβάσει το χώρο της. Αν μου το έλεγε το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να την πάρω από αυτό το χώρο.

«Λυπάμαι…»

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεση της, η φίλη της καταγγέλλουσας με την υποβολή των τελευταίων ερωτήσεων. Η μάρτυρας μάλιστα λίγο πριν την ολοκλήρωση της κατάθεσης της γύρισε προς τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας «κύριε Φιλιππίδη λυπάμαι» με τον ηθοποιό να της απαντά «κι εγώ». Την ίδια στιγμή η δεύτερη και η τρίτη καταγγέλλουσα έφυγαν αναστατωμένες από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα