Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔίκη Τοπαλούδη: Απολογήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι – Ο ένας έριξε την ευθύνη...

Δίκη Τοπαλούδη: Απολογήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι – Ο ένας έριξε την ευθύνη στον άλλο

Η ώρα των απολογιών στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, έφτασε.

Οι δύο νεαροί, ο 24χρονος Ροδίτης και ο 22χρονος φίλος του, αλβανικής καταγωγής, απολογήθηκαν για το φριχτό έγκλημα, τον Νοέμβριο του 2018. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη. Ανάλογη απόφαση αναμένουν οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, και σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, πιστοί στη γραμμή που είχαν χαράξει στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο θέλησαν ο ένας να ρίξει την ευθύνη στον άλλο. Ο ένας μόνο βίασε, χτύπησε βάναυσα και πέταξε το σώμα της βαριάς χτυπημένης Ελένης στα βράχια χωρίς τη συμμετοχή του άλλου, υποστήριξαν και οι δυο καθώς ο καθένας υποδείκνυε τον άλλο ως υπαίτιο. Τόσο οι δικαστές όσο και η εισαγγελέας ζήτησαν επανειλημμένως από τους κατηγορούμενους να πουν την αλήθεια έστω και την ύστατη ώρα με τους δυο καταδικασμένους πρωτόδικα να εμμένουν στους ισχυρισμούς τους.

Οι γονείς της Ελένης δεν ήρθαν αυτή τη φορά στο δικαστήριο καθώς, όπως είπε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, ενδεχομένως γιατί δεν θα άντεχαν να ακούσουν τα όσα θα είχαν να υποστηρίξουν οι δυο κατηγορούμενοι για το παιδί τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα