Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔίκη Π. Φιλιππίδη: Συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων – Παραμένει στο νοσοκομείο ο...

Δίκη Π. Φιλιππίδη: Συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων – Παραμένει στο νοσοκομείο ο κατηγορούμενος

Με καταθέσεις μαρτύρων και ανοιχτές τις πόρτες της δικαστικής αίθουσας συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρο Φιλιππίδη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας.

Η νεαρή γυναίκα έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για το αδίκημα του βιασμού κατ΄εξακολούθηση το 2008.

Σύμφωνα με το newsit.gr, κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου και πριν την απόφαση του δικαστηρίου για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού και σκηνοθέτη με περιοριστικούς όρους, είχε ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση της τρίτης γυναίκας, που έχει καταγγείλει απόπειρα βιασμού το 2014, στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έμαθε την περασμένη Παρασκευή, στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, την απόφαση δικαστών και ενόρκων για αποφυλάκιση με όρους, λίγο πριν συμπληρώσει 12 μήνες στις φυλακές.

Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός, με το σκεπτικό ότι δεν είναι επικίνδυνος πλέον να τελέσει ίδια αδικήματα αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες.

Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος η σύζυγος και ο γιος του μετέβησαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τον ενημερώσουν για την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι ψευδείς και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει ότι επιθυμεί να παραβρίσκεται στο δικαστήριο και να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα