Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔίκη για υπόθεση με βιτριόλι: «Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο που χαρακτηρίζει...

Δίκη για υπόθεση με βιτριόλι: «Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο που χαρακτηρίζει αμετανόητη την κατηγορουμένη», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης

«Αν και πολλές φορές ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, η εντολέας μου ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται “αμετανόητη”. Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο», ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, Σάκης Κεχαγιόγλου, στην αγόρευσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ).

Ο συνήγορος, λίγο μετά την έναρξη της αγόρευσής του, είπε στο δικαστήριο πως η εντολέας του δεν θα ζητήσει το ελαφρυντικό που αφορά την ειλικρινή μεταμέλεια, καθώς ο νόμος απαιτεί για την αναγνώρισή του να έχει προσπαθήσει ο κατηγορούμενος να άρει τις συνέπειες της πράξης του. Εν προκειμένω, όπως σημείωσε ο συνήγορος, η Έφη δεν θα μπορούσε να κινηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση ασχέτως της θέλησής της. «Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας; Προέρχεται, όμως, από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με τον μισθό της», υποστήριξε ο κ. Κεχαγιόγλου, ο οποίος σε αυτήν τη φάση της τοποθέτησής του δεν διευκρίνισε ποια ελαφρυντικά προτίθεται να ζητήσει.

Με την έναρξη της αγόρευσής του, ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε πως «υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα», φράση που προκάλεσε την αντίδραση της Ιωάννας. Ο συνήγορος ζήτησε να τον σεβαστούν όλοι, σημειώνοντας: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι μπούλινγκ από κανέναν. Σέβομαι το θύμα, να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα τον ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα