Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔήμος Νεάπολης-Συκεών: Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας...

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην κατάμεστη η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Πρόκειται για την εκδήλωση που που συνδιοργανώθηκε από την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής του δήμου Νεάπολης-Συκεών, τα τοπικά συμβούλια, την επιτροπή ισότητας του δήμου και τον σύλλογο γυναικών “ΕΣΤΙΑ”. Το παρόν σε αυτή ως εισηγήτριες έδωσαν η νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς κα Χρυσα Αραπογλου , η Αστυνόμος Β κα Κυριακή Καδεμιδου , η εκπρόσωπος της action aid, κα Στελλα Ελματζογλου, ενώ παρέμβαση έκανε η καθηγητρια στο τμήμα ψυχολογίας του ΠΤΔΕ στο ΑΠΘ, κα Δημητρα Κογκιδου.

Την εκδήλωση προλόγισε η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα Ιωαννα Αλεξιαδου, ενώ χαιρετισμό παρέθεσε και ο δήμαρχος Νεαπολη-Συκεων κ. Σιμος Δανιηλιδης. Τέλος υπήρξε ενημέρωση για τη νέα υπηρεσία του Conect Family την “Υπατία” από την ψυχολόγο κα Κωνσταντίνα Καραγγελη . Επιπλέον παρόντες ήταν από την πλευρά του δήμου, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Μιχάλης Βουλγαριδης , η αντιδήμαρχος οικονομικών και Νεολαίας κα Αλεξανδρα Τερζιδου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομιας κος Γιαννης Ζαριφης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Λάζαρος Ωραιοπουλος και Μηνάς Στιντζιουδης, αλλά και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης κ. Χριστινα Τερζη, όπως και οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Ιωαννα Ζαφειριου, κ. Σοφια Ιακωβιδου και κ. Κλεονικη Ξυμινη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα