Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓυναικοκτονία στη Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της 31χρονης Δώρας

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της 31χρονης Δώρας

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Δώρα, την 31χρονη εκπαιδευτικό που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ενώ στις 12 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον δράστη της δολοφονίας και τελικά αυτόχειρα.

Ο 40χρονος δράστης και αυτόχειρας «έπνιγε» τη σύντροφό του με την παθολογική του ζήλια. Τα όσα αποκάλυψαν οι γονείς της και η αδερφή του θύματος στο Mega, συγκλονίζουν. Ο δράστης ήταν διαζευγμένος, ενώ πριν χρόνια είχε ένα ατύχημα που τον άφησε τυφλό για δυο χρόνια.

«Κάποια στιγμή μου λέει “μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες”. Μου έλεγε “έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου”. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» είπε η μητέρα της Δώρας, η κα Κατερίνα, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Η 31χρονη εκπαιδευτικός τον τελευταίο καιρό φοβόταν ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε. Πέντε μέρες πριν την αποτρόπαια δολοφονία, η Ντόρα είχε εκμυστηρευθεί στην ξαδέλφη της τους φόβους της, λέγοντας ότι εάν συνέχιζε την σχέση με τον 42χρονο θα την έβλεπαν στις ειδήσεις. «Το μόνο που μου είπε είναι ότι Ελένη έφυγα και ευτυχώς που έφυγα γιατί μπορεί να κατέληγα όπως οι υπόλοιπες κοπέλες που βλέπουμε στην τηλεόραση» λέει εκείνη.

«Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’ αγαπώ» έγραψε η αδερφή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μαζί με μία φωτογραφία μαζί της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα