Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προφυλακιστέος ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 51χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του στη Ζάκυνθο.

Ο δράστης είχε ζητήσει και πήρε προθεσμία την περασμένη Τρίτη από την εισαγγελέα Ζακύνθου για να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ισχυρίστηκε πως ό,τι έκανε, το έκανε εν βρασμώ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εδώ και δύο χρόνια είχε ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ φέρεται να δήλωσε πως τον απασχολεί ποιά θα είναι από εδώ και πέρα η σχέση με τα παιδιά του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ο 51χρονος στο Τσιλιβί Ζακύνθου ξυλοκόπησε άγρια την κατά 10 χρόνια νεότερη σύζυγό του και στη συνέχεια της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Λίγη ώρα πριν ο δράστης δολοφονήσει τη σύζυγό του, εκείνη τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 41χρονη ζητούσε τη βοήθεια των Αρχών, αφού πριν από έναν μήνα η γυναίκα είχε πέσει ξανά θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 51χρονο.

Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του έφυγε από το σπίτι και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον βρει. Τελικά, εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί. Ο 51χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

Πηγή: CNN Greece

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα